Τι κοινό έχει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με τον Έντι Μέρφι; Είναι και οι δύο «Πρίγκιπες της Ζαμούντα», ύστερα από το νέο μοντέλο παπουτσιών Coming to America x Air Zoom Freak 1. «Coming to America» είναι ο πρωτότυπος τίτλος του «Πρίγκιπα της Ζαμούντα» και το παπούτσι παραπέμπει στην ταινία του 1988 με μαύρο και χρυσό χρώμα, καθώς και λεοπάρ λεπτομέρειες.

Μάλιστα αποτελεί μέρος ολόκληρης σειράς που περιλαμβάνει μπλούζα, σορτς, τζάκετ και καπέλο, με αφρικανικές αλλά και ελληνικές λεπτομέρειες.

Ενώ η «αφίσα» της Nike αντιγράφει εκείνη του «Πρίγκιπα της Ζαμούντα», με τον Γιάννη στη θέση του Έντι Μέρφι και λεπτομέρειες όπως η ελληνική σημαία και ο Παρθενώνας.

Το αποκορύφωμα όμως είναι το βίντεο που ανέβασε στο Instagram ο Greek Freak, με τη σκηνή της ταινίας που ο Έντι Μέρφι και ο Αρσίνιο Χολ καταφθάνουν στο αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης. Μόνο που στη θέση τους είναι ο ίδιος και ο αδερφός του, Θανάσης. Ενώ οι αχθοφόροι αντί για βαλίτσες κουβαλάνε κουτιά με τα παπούτσια της Nike.

Kαι όλα αυτά ενώ ετοιμάζεται σίκουελ του «Πρίγκιπα της Ζαμούντα», με τον Έντι Μέρφι να επιστρέφει σε έναν από τους καλύτερους ρόλους της καριέρας του...