Ο Τζάστιν Μπίμπερ -ανάμεσα σε όλες τις υπόλοιπες επιχειρηματικές του δραστηριότητες- πρόλαβε να βγάλει και δική του σειρά ρούχων.

Πού είναι το κακό; Απλούστατα, είναι περισσότερο μπεζ από ό,τι θα μπορούσαμε να φανταστούμε, από ό,τι αντέχει ο οργανισμός μας για την ακρίβεια.

Τα Drew House όπως τα βάφτισε (από το μεσαίο του όνομα Drew), εκτός από μπεζ, είναι πολύ ακριβά και θυμίζουν πολύ τα ρούχα που φορούν οι skaters και που για κάποιο λόγο είναι πολύ στη μόδα το τελευταίο χρονικό διάστημα. 

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της σειράς και την περιεκτικότατη περιγραφή τους: «Tα Drew House είναι ένα μέρος που μπορείς να είσαι ο εαυτός σου. Μπλα μπλα μπλα φξθςλφςρυδ. Τα φοράς σα να μη νοιάζεσαι. Έλα χαλάρωσε. Εντάξει. Γεια». Ναι, όντως το γράφει αυτό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το σάιτ βρίθει τέτοιων ευφυολογημάτων ως δείγμα extra coolness, καθώς στην περιγραφή του κάθε προϊόντος υπάρχει και από μία εξυπνάδα του στυλ: «τέλειο για να κάνεις τα πράγματα που θα έκανες κανονικά φορώντας παντελόνι» και άλλα τέτοια παρόμοια επιτυχημένα... 

Πέρα από την ανυπομονησία των φανς του Μπίμπερ πάντως, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που είδαν τις τιμές τους, τρόμαξαν και τις σχολίασαν στο Twitter. 

Σχεδόν απίθανο να ίδρωσε το αυτί του καλλιτέχνη...