Όλα στη ζωή κάνουν κύκλους και φυσικά δε θα μπορούσε να μην κάνει η μόδα. Φέτος, είδαμε τάσεις του παρελθόντος να επιστρέφουν, με τους σχεδιαστές μόδας να κάνουν μία επίκληση στα πρωτοποριακά, για εκείνα τα χρόνια, trends και τους πιστούς ακόλουθούς τους να τα επικροτούν και να τα υιοθετούν.

Οι τιράντες έκαναν την εμφάνισή τους στην αρχές του 18ου αιώνα από τον Albert Thurston και αρχικά δημιουργήθηκαν για να συγκρατούν το παντελόνι, αφού ακόμα δεν είχε γεννηθεί αυτός που επινόησε τη ζώνη. Είναι από τα ανδρικά αξεσουάρ που συμπαθώ καθώς προσθέτουν στιλ και κάνουν τις εμφανίσεις μας πολύ ξεχωριστές και ρετρό. Στο εμπόριο υπάρχει μία μεγάλη ποικιλία από τιράντες που μπορείς να φορέσεις στην δουλειά σου, σε καφέ ή σε μια επίσημη έξοδο. 

Αν επιθυμείς να αναβαθμίσεις το καθημερινό σου ντύσιμο, μπορείς να τις φορέσεις πάνω από το κλασσικό αγαπημένο t-shirt ή πουλόβερ. Από την άλλη, αν προτιμάς να πετύχεις ένα πιο σοφιστικέ λουκ μπορείς να βάλεις τιράντες μόνο με πουκάμισο. Ειδικά, αν κάνεις αντίθεση στα χρώματά τους, για παράδειγμα λευκό-μαύρο, έχεις αμέσως ένα πολύ όμορφο outfit όχι μόνο για το γραφείο, αλλά και για μια επίσημη έξοδο.

Διάλεξε τις τιράντες με δερμάτινες διχάλες και όχι με κλιπ, ενώ μην τις συνδυάζεις με ζώνη. Δείχνει φρικτή ανασφάλεια ότι το παντελόνι σας θα πέσει, και ακυρώνει ως εξεζητημένο ένα από τα δύο αξεσουάρ που άλλωστε επιτελούν την ίδια λειτουργία.