Χειμώνας, καιρός για... τατουάζ! Κάπως έτσι (ορθώς) σκέφτηκε η υπογράφουσα θέλοντας να «χτυπήσει» ένα νέο τατουάζ και τα προσεκτικά της βήματα την οδήγησαν στο Scripta Manent Tattoo Studio.

Και λέμε «ορθώς σκέφτηκε» καθώς η ιδανικότερη περίοδος να «χτυπήσει» κανείς τατουάζ είναι από το φθινόπωρο έως την άνοιξη, τότε που η έντονη ηλιοφάνεια και ζέστη, όπως και οι συχνές βουτιές σε θάλασσα και πισίνα, παράγοντες απαγορευτικοί για ένα φρέσκο τατουάζ, απουσιάζουν από την καθημερινότητά μας.

Αν λοιπόν νιώσετε και εσείς 100% σίγουροι ότι θέλετε ένα μόνιμο τατουάζ να κοσμεί το σώμα σας, δεν έχετε παρά να σκεφτείτε το σχέδιο που σας αντιπροσωπεύει (καθώς ό,τι γράφεται δεν ξεγράφεται εύκολα) και να ψάξετε προσεκτικά το tattoo studio και τον artist που θα σας... μαρκάρει.

Όπως κάναμε και εμείς δηλαδή και έτσι χτυπήσαμε την πόρτα του Scripta Manent στους Αμπελόκηπους, ένα από τα καλύτερα tattoo studio της Αθήνας.

«Ασχολούμαι 17 χρόνια με το τατουάζ -από το 2002. Το μαγαζί ιδρύθηκε το 2007 και το όνομα που προέκυψε μετά από πολλή σκέψη είναι βασισμένο στο λατινικό ρητό "Verba volant, scripta manent" που σημαίνει "τα λόγια πετούν, τα γραπτά μένουν". Θεωρήσαμε ότι είναι ό,τι πιο αντιπροσωπευτικό για την τέχνη αυτή, μιας και η μονιμότητα είναι βασικό της χαρακτηριστικό», μας εξηγεί η Ρέα Πεδιαδιτάκη, η «ψυχή» του Scripta Manent.

Εμείς στο studio των Αμπελοκήπων συναντήσαμε τον Γιώργο, ο οποίος μας ενημέρωσε για όσα πρέπει να ξέρει κάποιος που θέλει να αποκτήσει τατουάζ, μας αποκάλυψε το πιο περίεργο σχέδιο που του έχουν ζητήσει και «χτύπησε» on camera το καινούριο τατουάζ της συντάκτριας του Reader.gr

Πληροφορίες
Scripta Manent Tattoo Studio, Αρκαδίας 2, Αμπελόκηποι
Τηλ: 211 4072363
Facebook: Scripta Manent Tattoo Studio