Ένας από τους αγαπημένους χαρακτήρες του «The Walking Dead» ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει τη σειρά. Η Μισόν, με τα ράστα και το κατάνα της (το ιαπωνικό σπαθί που έχει αποκεφαλίσει αμέτρητα ζόμπι) ήταν ένας από τους πυλώνες της ομάδας του Ρικ Γκράιμς (Άντριου Λινκολν), ακόμη περισσότερο μετά από την αποχώρηση του τελευταίου στην αρχή της τρέχουσας, ένατης σεζόν.

Ωστόσο, μετά από μερικά επεισόδια στην αρχή της 10ης σεζόν, η ηθοποιός Ντανάι Γκουρίρα θα αποχαιρετήσει ύστερα από 8 χρόνια το «The Walking Dead». Δεν είναι γνωστός ο τρόπος «εξόδου» της – αν δηλαδή θα φύγει ζωντανή, νεκρή ή νεκροζώντανη – αλλά αν ισχύσει το πρώτο από τα τρία σενάρια δεν αποκλείεται να τη δούμε σε κάποια από τις spin-off ταινίες που θα γυριστούν. Ήδη ο Άντριου Λίνκολν έχει δεσμευτεί να εμφανιστεί σε τρεις από αυτές.

Την τελευταία δεκαετία η 40χρονη Γκουρίρα έχει κερδίσει εύσημα ως συγγραφέας θεατρικών έργων, με βραβεία για το έργο της «In The Continuum» και υποψηφιότητα στα Tony (τα Όσκαρ του θεάτρου) για το «Eclipsed». Επιπλέον, όσοι δεν τη γνώριζαν ήδη από το «The Walking Dead» την έμαθαν για τα καλά με το ρόλο της Οκόγιε στο «Black Panther» και το «Εκδικητές: Ο Πόλεμος της Αιωνιότητας». Επομένως θα έχει πολλά πράγματα να κάνει στο χρόνο που θα κερδίσει με την αποδέσμευσή της από τη σειρά...

Το δεύτερο μισό της ένατης σεζόν του «The Walking Dead» κάνει πρεμιέρα στο Fox απόψε στις 22.40.