Απόψε είναι η μεγάλη έξοδος της Annabelle στα σινεμά αλλά και... από το κλειδωμένο (και ευλογημένο) ντουλάπι της, για να μας δείξει τί παθαίνει όποιος παίζει με... στοιχειωμένες κούκλες και παιχνίδια.

Για τους μη μυημένους η Annabelle είναι η ανατριχιαστική βικτοριανή κούκλα που ξεπήδησε μέσα από την ταινία «Το Κάλεσμα» του 2013 και εκτός από το δικό της φανατικό κοινό έχει αισίως αποκτήσει τρεις ολοδικές της ταινίες μέσα στο «Conjuring Universe» του Τζέιμς Γουάν.

Στο τρίτο μέρος του franchise λοιπόν, με τίτλο «Annabelle Comes Home», ο Γουάν και η παρέα του «Conjuring Universe» υπόσχονται ακόμα πιο γερές δόσεις τρόμου, αφού το φημισμένο ζευγάρι πνευματιστών, Εντ (Πάτρικ Γουίλσον) και Λορέιν Γουόρεν (Βέρα Φαρμίγκα), παρότι απουσίαζε από τις δυο πρώτες ταινίες Annabelle, τώρα θα κληθεί μέσα στο ίδιο του το σπίτι να αντιμετωπίσει τους δαίμονες που ξύπνησε η σατανική κούκλα έχοντας βάλει στο στόχαστρο τη 10χρονη κόρη τους.

Μιλώντας για δαιμονικές κούκλες δεν γίνεται να μην αναφερθούμε και στον περιβόητο Τσάκι, τη γνωστή μας «Κούκλα του Σατανά» που από το 1988 έως το 2017 πρωταγωνίστησε σε επτά ταινίες του δημοφιλούς franchiise και έγινε συνώνυμο της κούκλας-δολοφόνου στον κινηματογραφικό τρόμο. Μάλιστα, οι φαν του Τσάκι έχουν ήδη αρχίσει να ετοιμάζονται για τη διπλή επιστροφή του σε μεγάλη αλλά και μικρή οθόνη, καθώς ο ο μικρός κοκκινομάλλης δολοφόνος διψάει για περισσότερο αίμα. Υπομονή λοιπόν μέχρι τις 11 Ιουλίου όταν ο τεχνολογικά εξελιγμένος Τσάκι θα σκορπίσει ξανά το θάνατο στην (ελληνική) μεγάλη οθόνη.

Καθώς το Χόλιγουντ αγαπά ιδιαίτερα να δαιμονοποιεί τα αθώα -κατά τα άλλα- παιχνίδια μας στοιχειώνοντας τα όνειρα των μικρότερων κυρίως θεατών, σας θυμίζουμε 10 φρικιαστικές κούκλες που ζωντάνεψαν τους χειρότερους εφιάλτες μας και δεν θα θέλαμε σίγουρα να έχουμε στο δωμάτιο μας...