Η πρεμιέρα της 8ης και τελευταίας σεζόν του «Game of Thrones» έδειξε τις... διαθέσεις της για αλλαγές και ανατροπές από τα πρώτα κιόλας δευτερόλεπτα, με νέους, εντελώς διαφορετικούς τίτλους αρχής!

Για επτά σεζόν «πετούσαμε» πάνω από το Γουέστερος, επισκεπτόμενοι τις τοποθεσίες που θα έπαιζαν κάποιο ρόλο στο κάθε επεισόδιο, όμως τώρα για πρώτη φορά «μπαίνουμε» μέσα στα κάστρα! Η αρχή γίνεται από το γκρεμισμένο Τείχος, με την κάμερα να περνάει μέσα από το άνοιγμα που δημιούργησε ο Βασιλιάς της Νύχτας στο φινάλε της προηγούμενης σεζόν. Στη συνέχεια ακολουθούμε την πορεία των Λευκών Οδοιπόρων, με το έδαφος να «παγώνει» καθώς κινείται η κάμερα. Πρώτος σταθμός το Λαστ Χερθ, έδρα των Άμπερ (όπου θα διαδραματιστεί μια αρκετά δυνατή σκηνή).

Στη συνέχεια φτάνουμε στο Γουίντερφελ και η κάμερα μας βάζει μέσα στο κάστρο και συγκεκριμένα στις υπόγειες κρύπτες του, όπου οι Σταρκ φυλάνε τους νεκρούς τους. Το ίδιο γίνεται και στον επόμενο (και τελευταίο) σταθμό, το Κινγκς Λάντινγκ, όπου βλέπουμε τα κρανία των δράκων που βρίσκονται στα υπόγεια, πριν ανεβούμε στην αίθουσα του θρόνου και δούμε να συναρμολογείται για πρώτη φορά μπροστά στα μάτια μας ο περίφημος Σιδερένιος Θρόνος. Άλλωστε, όλα γι' αυτόν γίνονται στη σειρά.

Η άλλη πολύ μεγάλη αλλαγή αφορά τις παραστάσεις που είναι χαραγμένες πάνω στον «ήλιο» των τίτλων αρχής. Είναι όλες καινούργιες, με την πρώτη να απεικονίζει τον δράκο Βισέριον να γκρεμίζει το Τείχος. Η δεύτερη δείχνει τον αποκεφαλισμό ενός ανταρόλυκου έξω από το κάστρο των Φρέι, με το λιοντάρι των Λάνιστερ να παρακολουθεί – πρόκειται για τον περιβόητο Κόκκινο Γάμο από την τρίτη σεζόν. Στην τρίτη και τελευταία, στην οποία μένουμε μέχρι να εμφανιστεί ο τίτλος «Game of Thrones», βλέπουμε έναν μεγάλο δράκο και τρεις μικρότερους, μαζί με ένα αστέρι που πέφτει. Πρόκειται για τον Κόκκινο Κομήτη, που όταν εμφανίζεται πάνω από το Γουέστερος σημαίνει ότι θα επιστρέψουν οι δράκοι. Στη σειρά τον είχαμε δει στη δεύτερη σεζόν.