Λίγοι το πρόσεξαν μέσα στο χαμό του πρώτου επεισοδίου, αλλά το «Game of Thrones» αποκάλυψε – με πολύ χιούμορ και ακόμη περισσότερο... γυμνό – τι απέγινε ο χαρακτήρας που υποδύθηκε ο τραγουδιστής Εντ Σίραν στην έβδομη σεζόν.

Θυμάστε τον κοκκινομάλλη στρατιώτη των Λάνιστερ που τραγούδαγε γύρω από τη φωτιά όταν έπεσε πάνω στην ομάδα του η Άρυα; Ο Σίραν το θυμάται πολύ καλά εξαιτίας του κραξίματος που έφαγε στα social media, φτάνοντας στο σημείο να αποχωρήσει από το Twitter – αν και μετά από καιρό ισχυρίστηκε ότι δεν ήταν αυτός ο λόγος.

Στο επεισόδιο εκείνο δεν είχαμε μάθει το όνομά του, αλλά στην πρεμιέρα της όγδοης σεζόν, όταν ο Μπρον αποφάσισε να περάσει ένα όμορφο απόγευμα με τρεις πόρνες, τα γυμνά κορίτσια δεν μπορούσαν να σταματήσουν να μιλάνε για την επίθεση του δράκου της Ντενέρις στους στρατιώτες – ξέρετε, αυτή την επίθεση:

Και μέσα στα πολλά που λέγανε – αν πρόσεχε κανείς αυτά που λέγανε και όχι τα γυμνά τους σώματα – αναφέρανε και έναν κακόμοιρο κοκκινοτρίχη στρατιώτη ονόματι Έντι (πως λέμε Εντ..) που γύρισε με εγκαύματα στο πρόσωπο. «Δεν έχει βλέφαρα», λέει η μία. «Και πώς κοιμάσαι χωρίς βλέφαρα;» ρωτάει η άλλη, πριν επέμβει ο Μπρον και τους ζητήσει να επικεντρωθούν στη δουλειά τους.

Πάντως ο ίδιος ο Εντ Σίραν χάρηκε πολύ που βγήκε ζωντανός από αυτό το χαμό, και έγραψε σε ένα Instagram story: «Σε ευχαριστώ Game of Thrones, το ήξερα ότι ήμουν επιζών».