Ένα χρόνο πριν από τα «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς» είχε βγει στις οθόνες το «Πριν χτυπήσει το κουδούνι», με πολύ περισσότερο γέλιο και εξίσου «καυτούς» πρωταγωνιστές. Ο Ζακ, ο Σλέιτερ, η Κέλι και η Τζέσι συναγωνίζονταν με τον Μπράντον, την Μπρέντα και τη παρέα τους στις σελίδες εφηβικών περιοδικών και σε τοίχους δωματίων. Η δική τους σειρά βέβαια ολοκληρώθηκε πολύ νωρίτερα, το 1993, αλλά ακόμη τους θυμούνται με νοσταλγία οι σημερινοί 40άρηδες. Οι οποίοι σίγουρα θα νιώσουν πολύ... γέροι βλέποντας τη φωτογραφία που ανέβασαν οι ηθοποιοί από ένα ανεπίσημο reunion για φαγητό, 30 χρόνια μετά από την πρεμιέρα της σειράς!

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Friends forever...

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mario Lopez (@mariolopez) στις

Στην παραπάνω φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram ο Μάριο Λόπεζ / Έι Σι Σλέιτερ (όρθιος, δεύτερος από δεξιά – αν και δεν χρειάζεται εξήγηση είναι ίδιος), βλέπουμε επίσης τους Μαρκ-Πολ Γκόσελααρ / Ζακ Μόρις (κάτω αριστερά, εδώ μάλλον χρειάζεται η διευκρίνιση), Τίφανι Άμπερ Θίσεν / Κέλι Καπόφσκι (όρθια, δεύτερη από αριστερά, επίσης ίδια) και Ελίζαμπεθ Μπέρκλεϊ / Τζέσι Σπάνο (κάτω δεξιά) – όλοι με τους/τις συζύγους τους. Ο Λόπεζ ανέβασε και βίντεο όπου συστήνει την παρέα και μας ενημερώνει ότι κατανάλωσαν υπερβολική ποσότητα φαγητού.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Credit card roulette comin up! #OldSchool

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mario Lopez (@mariolopez) στις

Από την παρέα λείπει ο Ντάστιν Ντάιαμοντ / Σκριτς και η Λαρκ Βούρχις / Λίζα Μαρί Τερτλ. Και οι δύο δεν ασχολούνται πια με την υποκριτική, για διαφορετικούς λόγους.