Δεδομένης της εκτεταμένης επιτυχίας που γνωρίζει, κανείς δε σοκάρεται με τα «ανοίγματα» που κάνει τελευταία το Netflix με «χρυσές» συμφωνίες εκατομμυρίων, όπως αυτές των Κρις Ροκ και Ντέιβ Σαπέλ (40 και 60 εκατ. δολάρια αντίστοιχα). Σύμφωνα με το Variety, ο γίγαντας των υπηρεσιών streaming που πρόσφατα ανακοίνωσε ότι πρόσθεσε περίπου 10 εκατ. νέους συνδρομητές πλέον επεκτείνεται και στον τομέα της μουσικής μέσω ενός τρίπτυχου πρότζεκτ που εστιάζει στη Μπιγιόνσε με αμοιβή 60 εκατ. δολαρίων.

Το πρώτο εκ των τριών είναι το ντοκιμαντέρ με τα παρασκήνια της θρυλικής πια εμφάνισης της Μπέι στο Coachella του 2018 ονόματι Homecoming κοστολογείται στα 20 εκατ. δολάρια. Ούτε ο εκπρόσωπος της τραγουδίστριας, ούτε το ίδιο το Netflix δεν θέλησαν να επιβεβαιώσουν ή ακόμη και να διαψεύσουν την εν λόγω πληροφορία. Πάντως, όπως μεταδίδει το Vulture, ενδιαφέρον για το πρότζεκτ αυτό είχε δείξει και το HBO με το οποίο η οικογένεια Νόουλς-Κάρτερ διατηρεί ανέκαθεν πολύ καλή συνεργασία, ωστόσο έκανε πίσω λόγω της καλύτερης προσφοράς που έκανε το Netflix. 

Μετά την κυκλοφορία του Homecoming, η απρόβλεπτη Μπιγιόνσε κυκλοφόρησε από το πουθενά ένα άλμπουμ με 40 τραγούδια στο οποίο συμπεριλαμβάνεται η διασκευή στο κλασσικό κομμάτι των Frankie Beverly & Maze «Before I Let Go» που μεταδίδεται στους τίτλους τέλους του ντοκιμαντέρ. Όπως αναφέρει το Variety, το μέχρι τώρα διαθέσιμο μόνο στο Tidal 65άλεπτο ηχητικό υλικό του φιλμ Lemonade θα είναι προσβάσιμο σε όλες τις υπηρεσίες streaming αρχής γενομένης από τις 23 Απριλίου. 

Στην ερώτηση αν η Μπέι αξίζει τα λεφτά της -αυτά που της δίνει το Netflix δηλαδή- θυμίζουμε ότι η τραγουδίστρια αποφεύγει γενικά τις συνεντεύξεις και ντοκιμαντέρ όπως το Homecoming σκιαγραφούν από κοντά την προσωπικότητά της, βοηθώντας τους θαυμαστές της να ρίξουν μια ματιά στη ζωή της σταρ που μέσα σε όλα τα υπόλοιπα είναι και μητέρα. Πριν από τη Μπιγιόνσε, θυμίζουμε ότι το Netflix έκανε αντίστοιχες -σαφώς πιο φειδωλές- συμπράξεις με τους Μπρους Σπρίνγκστιν, Lady Gaga και Κουίνσι Τζόουνς.