Η ετήσια Rich List των Sunday Times με τους πλουσιότερους ανθρώπους στη Βρετανία θα δημοσιευτεί την ερχόμενη Κυριακή, ωστόσο μια ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια δόθηκε στη δημοσιότητα νωρίτερα: οι Queen είναι πλέον πλουσιότεροι από την βασίλισσα Ελισάβετ.

Τα τρία εναπομείναντα μέλη του θρυλικού συγκροτήματος – Μπράιαν Μέι, Ρότζερ Τέιλορ, Τζον Ντίκον – πρόσθεσαν από 25 εκατ. λίρες στα εισοδήματά τους, φθάνοντας τη συνολική τους περιουσία στα 445 εκατ. λίρες. Η Ελισάβετ, που βρισκόταν στην κορυφή της λίστας για πέντε χρόνια, από το 1989 έως το 1994, παρέμεινε καθηλωμένη στα 370 εκατ. λίρες.

Η ταινία «Bohemian Rhapsody», που ξεπέρασε τα 900 εκατ. δολάρια σε παγκόσμιες εισπράξεις, είναι η κύρια αιτία για την αύξηση της περιουσίας των Queen, ενώ το ζεστό χρήμα από τα δικαιώματα των τραγουδιών τους συνεχίζει να ρέει άφθονο: το «Bohemian Rhapsody» είναι πλέον το πιο παιγμένο τραγούδι του 20ου αιώνα στις πλατφόρμες streaming, ενώ το «Don't Stop Me Now» είναι ένα από τα πιο περιζήτητα για διαφημιστικά spots.