Τον έμαθαν όλοι ως Ρομπ Σταρκ στο «Game of Thrones», τον ξαναθυμήθηκαν ως «Bodyguard» στη σειρά του BBC και του Netflix, ενώ θεωρείται φαβορί για να διαδεχθεί τον Ντάνιελ Κρεγκ ως Τζέιμς Μποντ. Και σαν να μην έφταναν όλα τα παραπάνω, ο Ρίτσαρντ Μάντεν ετοιμάζεται να μπει και στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel, μέσω της ταινίας «The Internals».

Όπως αναφέρει το Variety, ο 32χρονος Βρετανός ηθοποιός ετοιμάζεται να συναντήσει την Αντζελίνα Τζολί στη νέα ταινία της Marvel, βασισμένη σε κόμικς που δημιούργησε ο Τζακ Κίρμπι το 1976. Σύμφωνα με αυτά, πριν από εκατομμύρια χρόνια, τα κοσμικά όντα Celestials μετάλλαξαν ανθρώπους δημιουργώντας τους καλούς Eternals και τους κακούς Deviants.


Ο Ikaris και η Sersi των Eternals

Ο Μάντεν θα υποδυθεί τον Icaris (που δεν έχει σχέση με τον Ίκαρο) και η Τζολί τη Sersi (που δεν έχει σχέση με τη Cersei του «GoT»), δύο μέλη των Eternals που έχουν ένα love story πολλών αιώνων. Δεν έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία πρεμιέρας της ταινίας, ωστόσο η Marvel έχει ήδη «κρατήσει» τις ημερομηνίες 1 Μαΐου και 5 Νοεμβρίου για το 2020. Πιθανότατα το «The Eternals» θα προλάβει τη δεύτερη.