Ο ηθοποιός Νίκος Πολυδερόπουλος που υποδύεται τον «Ορφέα», τον serial killer που σκοτώνει άπιστες γυναίκες στη δημοφιλή σειρά του Alpha, «Τατουάζ», απαντά στο σάλο που ξέσπασε εναντίον της σειράς στην Κύπρο, καθώς μερίδα του τηλεοπτικού κοινού συνέδεσε τον «Ορφέα» με τη δράση του serial killer «Ορέστη» που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη.

Συγκεκριμένα, αρκετοί τηλεθεατές τον τελευταίο καιρό, έχουν ζητήσει τη διακοπή του «Τατουάζ» καθώς έχουν εντοπίσει πολλές ομοιότητες ανάμεσα στον τηλεοπτικό «Ορφέα» και τον πραγματικό «Ορέστη», ενώ ορισμένοι υποστηρίζουν ότι το σενάριο της σειράς ενέπνευσε τον τον 35χρονο κατά συρροή δολοφόνο της Κύπρου.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Έθνος» ο Νίκος Πολυδερόπουλος έδωσε τη δική του απάντηση στις αντιδράσεις των τελευταίων ημερών, αναφέροντας:

«Ο δράστης άρχισε να σκοτώνει γυναίκες από το 2016, όταν δεν είχε ξεκινήσει καν η προβολή της σειράς. Η Κύπρος είναι µια µικρή χώρα, η οποία όπως είναι λογικό έχει επηρεαστεί από αυτήν την υπόθεση, για την οποία συνεχώς υπάρχουν νέες εξελίξεις. Ίσως οι ειδήσεις για τη δράση του 35χρονου περνούν στο υποσυνείδητο κάποιων τηλεθεατών και τους έρχονται στο µυαλό όταν στη συνέχεια παρακολουθούν το "Τατουάζ", χωρίς να υπάρχει στην πραγματικότητα κάποια ομοιότητα. Η ιδέα είναι στο µυαλό τους. Δεν ταιριάζουν πουθενά οι πράξεις του 35χρονου µε τις πράξεις του ‘‘Ορφέα’’».