Λίγο πριν ολοκληρωθούν τα γυρίσματα της νέας ταινίας Τζέιμς Μποντ στη Τζαμάικα και μετακομίσουν στα Pinewood Studios της Αγγλίας, ο Ντάνιελ Κρεγκ τραυματίστηκε σε μια σκηνή καταδίωξης. Ο ηθοποιός γλίστρησε ενώ έτρεχε και γύρισε τον αστράγαλό του, με αποτέλεσμα τα γυρίσματα να διακοπούν και ο 51χρονος Κρεγκ να μπει σε αεροπλάνο για τις ΗΠΑ, προκειμένου να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του.

Όπως αναφέρει η Sun, τον εξέτασε ο ίδιος χειρούργος που είχε αναλάβει τον ποδοσφαιριστή της Τότεναμ και της Εθνικής Αγγλίας Χάρι Κέιν τον περασμένο Ιανουάριο. Ακόμη δεν είναι γνωστό για πόσο καιρό θα μείνει εκτός δράσης ο Κρεγκ.

Με τον τραυματισμό αυτό ο ηθοποιός συνεχίζει μια παράδοση... άτυχων στιγμών στα γυρίσματα των ταινιών με ήρωα τον πράκτορα 007. Στο «Casino Royale» (2006) έσπασε δύο δόντια στην πρώτη του επικίνδυνη σκηνή. Στο «Quantum of Solace» (2008) τραυματίστηκε στον δεξί ώμο και τα πλευρά, ενώ έκοψε και την άκρη ενός δαχτύλου. Και στο «Spectre» (2015) τα γυρίσματα διακόπηκαν για δύο εβδομάδες όταν ο Κρεγκ χρειάστηκε να χειρουργηθεί και στα δύο γόνατα.