Η δυσαρέσκεια των φαν για την τελευταία σεζόν του «Game of Thrones» είναι εμφανής, όπως φαίνεται και από τις βαθμολογίες των νέων επεισοδίων στο RottenTomatoes που έχουν πάρει την κατιούσα. Κάποιοι έφτασαν στο σημείο να ξεκινήσουν και online καμπάνια ζητώντας η όγδοη σεζόν να ξαναγραφτεί με άλλους συγγραφείς αντί για τους Ντέιβιντ Μπένιοφ και Ντ. Μπ. Βάις, και να ξαναγυριστεί από την αρχή.

Προφανώς η καμπάνια αυτή ξεκίνησε για πλάκα, καθώς κανείς δεν περιμένει από το HBO να πετάξει στα σκουπίδια την πιο ακριβή σειρά στην τηλεόραση αυτή τη στιγμή και να ξοδέψει άλλα τόσα εκατομμύρια δολάρια για να την ξαναγυρίσει. Κι όμως, μεταξύ σοβαρού και αστείου, οι υπογραφές που έχουν συγκεντρωθεί μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής ξεπέρναγαν τις 750.000.

Ενώ πολλοί από τους υπογράφοντες σχολιάζουν ότι δεν θέλουν οι Μπένιοφ και Βάις να πιάσουν στα χέρια τους το «Star Wars», μετά από την ανακοίνωση της Disney ότι η επόμενη τριλογία ταινιών θα είναι δική τους. Δεν αποκλείεται να έχει ήδη ξεκινήσει και η σχετική online καμπάνια...