Οι κόντρες και τα δράματα στα παρασκήνια του reboot της σειράς «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς» φαίνεται πως συναγωνίζονται τα τεκταινόμενα επί της οθόνης. Ο υπεύθυνος παραγωγής της σειράς – showrunner όπως είναι ο επίσημος τίτλος στη βιομηχανία του θεάματος – Πάτρικ Σον Σμιθ και η πλειοψηφία των σεναριογράφων πραγματοποίησαν... ηρωική έξοδο από το reboot «BH90210».

Ο λόγος της αποχώρησης δεν είναι ξεκάθαρος, όπως αναφέρει το Variety. Μία πηγή αναφέρει ότι δύο από τις πρωταγωνίστριες έκαναν παρεμβάσεις στην παραγωγή και μια άλλη ότι οι σεναριογράφοι ενοχλήθηκαν από ένα στέλεχος που επέβλεπε το όλο πρότζεκτ.
Ένας από τους σεναριογράφους που έμειναν, ο Πολ Σκιαρότα, αναβαθμίστηκε σε showrunner της σειράς, μαζί με τους δημιουργούς της Κρις Αλμπεργκίνι και Μάικ Τσέσλερ.

Το «BH90210» θα κάνει πρεμιέρα στις 7 Αυγούστου στο Fox, με την επιστροφή όλου του βασικού καστ πλην του αποθανόντα Λουκ Πέρι. Οι Τζέισον Πρίστλεϊ, Σάνεν Ντόχερτι, Ίαν Ζίρινγκ, Τζένι Γκαρθ, Τόρι Σπέλινγκ, Μπράιαν Όστιν Γκριν και Γκαμπριέλ Καρτέρις δεν θα υποδυθούν τους χαρακτήρες της σειράς, αλλά τους εαυτούς τους, που σύμφωνα με το σενάριο συναντιούνται μετά από 19 χρόνια όταν πέφτει η ιδέα για ένα σίκουελ στα «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς».