Τί κοινό μπορεί να έχουν τα «Ocean's 8», «Orange is the New Black», και »Daredevil»; Οι περισσότερο παρατηρητικοί μάλλον γνωρίζουν ήδη την απάντηση, καθώς θα έχουν προσέξει και στα τρία ότι οι σκηνές της φυλακής έχουν γυριστεί στο ίδιο μέρος.

Και αν νομίζετε ότι οι παραγωγοί έχουν διαμορφώσει από την αρχή έναν χώρο για να μοιάζει με φυλακή, κάνετε μέγα λάθος! Πρόκειται για μια πραγματική φυλακή και συγκεκριμένα για το πρώην σωφρονιστικό ίδρυμα Arthur Kill στο Staten Island της Νέας Υόρκης. Ιδιοκτήτρια του χώρου πλέον είναι η Broadway Stages η οποία μετά τις απαραίτητες μετατρπές τον διαθέτει για κινηματογραφικά και τηλεοπτικά γυρίσματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρώην φυλακή λειτουργούσε από το 1976 και είχε χωρητικότητα 931 ατόμων. Η φυλακή που πήρε το όνομά της από τα στενά που χωρίζουν το Νιου Τζέρσεϊ από το Staten Island σταμάτησε να λειτουργεί το 2011, για να περάσει λίγο αργότερα στην ιδιοκτησία της Broadway Stages η οποία ξεναγεί στο χώρο το Business Insider μέσα από το βίντεο που ακολουθεί.