Το ραντεβού με το «Game of Thrones» τα ξημερώματα (για τους ανυπόμονους) ή το βράδυ της Δευτέρας δεν τελείωσε με την προβολή του τελευταίου επεισοδίου. Έχει μείνει ένα ακόμη...

Πρόκειται για την πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ «Game of Thrones: The Last Watch» της βραβευμένης Βρετανίδας σκηνοθέτιδας, Τζίνι Φίνλεϊ, το οποίο αποκαλύπτει μέσα σε ένα συναρπαστικό δίωρο, όλο το παρασκήνιο της σειράς.
Για ένα ολόκληρο χρόνο η Τζίνι Φίλνεϊ είχε μοναδική πρόσβαση σε όλους τους χώρους προετοιμασίας και γυρισμάτων της σειράς, παρακολουθώντας και καταγράφοντας τη δημιουργία του πιο φιλόδοξου και περίπλοκου κύκλου του «Game of Thrones».

Το ντοκιμαντέρ αποτελεί μία στενή και προσωπική καταγραφή της διαδικασίας παραγωγής της σειράς, ακολουθώντας τους συντελεστές της παραγωγής και το καστ των ηθοποιών καθώς αυτοί αγωνίζονται να εργαστούν σε ακραίες καιρικές συνθήκες, να προλάβουν πολύ αυστηρές προθεσμίες και να αντιμετωπίσουν την ανεξέλεγκτη «δίψα» του κοινού για spoilers.

To «Game of Thrones: The Last Watch» θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στη Nova, ταυτόχρονα με την Αμερική, στις 4 μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής 26 Μαΐου και σε prime time προβολή τη Δευτέρα 27 Μαΐου, στις 22:00, από το Novacinema1HD.