Πριν από μια εβδομάδα το Netflix ανακοίνωσε ξαφνικά τον νέο κύκλο του «Black Mirror» πιάνοντας όλους μας απροετοίμαστους με ένα τρέιλερ που παρουσίαζε τα θέματα με τα οποία θα ασχοληθεί φέτος η σειρά -  τεχνητή νοημοσύνη, έξυπνες συσκευές, εικονική πραγματικότητα – αλλά και τη... Μάιλι Σάιρους.

Τώρα η πλατφόρμα streaming κυκλοφόρησε ξεχωριστά τρέιλερ για κάθε ένα από τα (μόνο) τρία νέα επεισόδια. Μην περιμένετε να μάθετε από αυτά πολλά πράγματα, πέρα από τον τίτλο, το καστ και μια (πολύ γενική) ιδέα για την υπόθεση – η οποία μπορεί να αποδειχθεί και εντελώς παραπλανητική.

Το πρώτο έχει τον τίτλο «Striking Vipers» και πρωταγωνιστούν δύο... υπερήρωες: ο Φάλκον και ο Μπλακ Μάμπα, δηλαδή ο Άντονι Μακί από τους «Avengers» και ο Γιάια Αμπντούλ Ματίν ΙΙ από το «Aquaman». Μαζί τους η όμορφη Νικόλ Μπέχαρι (από τη σειρά «Sleepy Hollow»).

Στο «Smithereens» πρωταγωνιστούν ο Άντριου Σκοτ (ο Μοριάρτι του «Sherlock»), o Ντάμσον Ίντρις και ένας αγνώριστος Τόφερ Γκρέις.

Τέλος, στο «Rachel, Jack and Ashley Too» βλέπουμε τη Μάιλι Σάιρους σε ρόλο ποπ σταρ που λανσάρει στο εμπόριο μια έξυπνη κούκλα, η οποία μάλλον παραείναι έξυπνη για το καλό όλων των υπόλοιπων χαρακτήρων του επεισοδίου...

Το ραντεβού με τα τρία νέα επεισόδια του «Black Mirror» έχει οριστεί στο Netflix για τις 5 Ιουνίου.