Όταν θέλεις οι τηλεθεατές να ξεχάσουν ότι κάποτε ήσουν η πιο αθώα ηρωίδα του «Game of Thrones» και να αρχίσουν να σε φοβούνται και να σε μισούν, παίρνεις μαθήματα από... τους χειρότερους. Έτσι, η Εμίλια Κλαρκ μελέτησε τον Αδόλφο Χίτλερ και άλλους δικτάτορες για τη μεγάλη σκηνή του λόγου της στα ερείπια του Κινγκς Λάντινγκ.

Όπως εξηγεί στο Varitety η ηθοποιός, ήθελε να δει παλιές ομιλίες δικτατόρων για να διαπιστώσει αν μπορεί κανείς να καταλάβει το νόημα χωρίς να γνωρίζει τη γλώσσα που μιλάνε. «Και μπορείς! Μπορείς οπωσδήποτε να καταλάβεις τι λέει ο γαμ... Χίτλερ σε μια ξένη γλώσσα. Και σκέφτηκα, “αν μπορώ εγώ να πιστέψω κάθε λέξη που εκστομίζω, το κοινό δεν θα χρειάζεται να διαβάζει υπότιτλους τόσο πολύ”». 

Μάλιστα η Κλαρκ αποκάλυψε ότι στο συγκεκριμένο γύρισμα ήταν μόνη της, μπροστά από μια τεράστια πράσινη οθόνη. Δεν υπήρχαν άλλοι ηθοποιοί, μόνο οι κάμερες και το συνεργείο. Όλο το πλήθος και τα σκηνικά προστέθηκαν αργότερα στον υπολογιστή. Φοβόταν ότι δεν θα μπορούσε να μπει στο κλίμα, όμως βγήκε και εκφώνησε σωστά το λόγο της με μία λήψη.