Έχει γίνει παράδοση τα τελευταία χρόνια, τις πρώτες εντυπωσιακές εικόνες από κάθε νέα ταινία «Star Wars» να τις κυκλοφορεί αποκλειστικά στο Vanity Fair. Έτσι και φέτος, μέσα από τις φωτογραφίες της κορυφαίας Άνι Λίμποβιτς, γνωρίζουμε νέους χαρακτήρες και παίρνουμε μια ιδέα για την υπόθεση που, ως συνήθως, καλύπτεται από πέπλο (πάπλωμα είναι η σωστότερη λέξη) μυστικότητας.

Το περιοδικό κυκλοφόρησε με δύο εξώφυλλα, ένα αφιερωμένο στη Ρέι (Ντέιζι Ρίντλεϊ) και ένα στον Κάιλο Ρεν (Άνταμ Ντράιβερ). Στις φωτογραφίες του αφιερώματος βλέπουμε δύο νέους χαρακτήρες, τη Ζόρι Μπλις που υποδύεται η Κέρι Ράσελ και τον στρατηγό του Πρώτου Τάγματος Πράιντ (Ρίτσαρντ Ε. Γκραντ). 

Εντύπωση μας κάνει και η εμφάνιση του Μαρκ Χάμιλ ως Λουκ Σκάιγουοκερ μετά από όσα έγιναν στους «Τελευταίους Jedi». Ίσως στην ταινία να εμφανίζεται ως φάντασμα της Δύναμης, ωστόσο στις φωτογραφίες της Λίμποβιτς τον βλέπουμε με σάρκα και οστά και τον R2D2 στο πλευρό του. Κάτι ακόμη που τράβηξε την προσοχή μας είναι οι Ιππότες του Ρεν, του τάγματος από το οποίο προήλθε ο Κάιλο Ρεν. Έχουν ωραίες στολές και κράνη, και ενδιαφέροντα όπλα. Για να δούμε πώς θα επηρεάσουν τα γεγονότα της ταινίας...

Απολαύστε στη συνέχεια τις φωτογραφίες του Vanity Fair από το «The Rise of Skywalker» που θα κάνει πρεμιέρα στη χώρα μας στις 19 Δεκεμβρίου.