Μετά από την ακύρωση των «Iron Fist», «Luke Cage», «Daredevil» και «The Punisher» (τα δύο τελευταία πόνεσαν πολύ) στο Netflix, η «Jessica Jones» ήταν η τελευταία υπερηρωική σειρά της Marvel που περίμενε νέα σεζόν. Και τώρα ήρθε η ώρα να τη δούμε, την τρίτη και τελευταία «Jessica Jones», μέσα στον Ιούνιο.

Δεν έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία πρεμιέρας, δεν έχει κυκλοφορήσει τρέιλερ και το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι θα βγουν 13 επεισόδια. Και το Netflix «έκρυψε» ένα μόνο πλάνο του «Jessica Jones 3» στο τέλος του τρέιλερ με τις πρεμιέρες του Ιουνίου. Η Τζέσικα, με το γνωστό δερμάτινο μπουφάν και το γνωστό ξυνισμένο ύφος, είναι στο γνωστό μπαρ και πίνει το γνωστό ουίσκι... μέχρι που σπάει το ποτήρι.

Μετά από τη «Jessica Jones» δεν θα δούμε άλλη σειρά και άλλη ταινία Marvel στο Netflix, καθώς η Disney λανσάρει τη δική της πλατφόρμα streaming, το Disney+ τον Νοέμβριο και θέλει οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί από Marvel (και Star Wars που επίσης της ανήκει) να προβάλλεται μόνο εκεί. Βέβαια όλες οι σειρές που προαναφέραμε, καθώς είναι συμπαραγωγές του Netflix, δεν πρόκειται να χαθούν από την πλατφόρμα. Επομένως όσοι δεν τις έχετε δει, αξίζει να τις ανακαλύψετε (αρκεί να μην ξεκινήσετε από το «Iron Fist», τα άλλα είναι καλύτερα).