«Το έγκλημα είναι η αρρώστια κι εκείνος είναι η θεραπεία». Η ατάκα στις αφίσες του «Cobra» του 1986 (σε σκηνοθεσία του δικού μας Τζορτζ Κοσμάτος) έλεγε όσα χρειαζόταν να ξέρει κανείς για την ταινία με τον Σιλβέρστερ Σταλόνε.

Ο ίδιος ο ηθοποιός, που είχε διασκευάσει σε σενάριο το μυθιστόρημα «A Running Duck» της Πόλα Γκόσλινγκ και πρωταγωνίστησε ως Μάριον Κομπρέτι, δήλωσε σε εκδήλωση προς τιμήν του στο Φεστιβάλ των Καννών ότι ψάχνει τρόπο να κάνει το «Cobra» σειρά σε πλατφόρμα streaming.

«Το “Cobra” ήταν σαν να λέμε: “Πώς θα ήταν ο Μπρους Σπρίνγκστιν αν κρατούσε όπλο;”. Το ροκ εν ρολ συναντούσε το δράμα. Θα έπρεπε να είχε γίνει ολόκληρη σειρά ταινιών γιατί ο συγκεκριμένος χαρακτήρας ήταν πολύ κουλ», δήλωσε ο Σταλόνε. «Αλλά τα έκανα θάλασσα. Μπήκε στη μέση η προσωπική μου ζωή (σ.σ. εκείνη την περίοδο ήταν παντρεμένος με τη συμπρωταγωνίστριά του Μπργιγκίτε Νίλσεν, με την οποία χώρισε έναν χρόνο μετά). Αλλά προσπαθούμε να το επαναφέρουμε ως streaming τηλεσειρά. Εγώ δεν θα μπορώ να παίξω, αλλά η ιδέα είναι πολύ καλή».