Κάτι «απρόσμενο και πολύ, πολύ συγκινητικό» θα δούμε στην τρίτη σεζόν του «Stranger Things» σύμφωνα με τον Σερίφη Χόπερ της σειράς, Ντέιβιντ Χάρμπορ. Ο ηθοποιός μίλησε στο MCM Comic Con του Λονδίνου για τα νέα επεισόδια, τον χαρακτήρα του και τη σχέση του Χόπερ με την Ιλέβεν, την οποία μεγαλώνει σαν κόρη του.

«Η Ιλέβεν μεγαλώνει και αυτό είναι πολύ τρομαχτικό για τον Χόπερ. Δεν του αρέσει η ιδέα της μικρής του κόρης να αράζει με αγόρια. Έτσι στο ξεκίνημα της σεζόν δεν είναι στα πιο άνετά του. Η κόρη του γίνεται έφηβη και αρχίζει να βρίσκει τον εαυτό της και αυτό είναι για τον Χόπερ πιο τρομαχτικό από οποιοδήποτε τέρας σαν το Demogorgon που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσει».

«Θα δείτε πολύ από αυτό καθώς προχωράει η σεζόν και αυτό που γίνεται στο τέλος είναι πολύ απρόσμενο, και πολύ, πολύ συγκινητικό», συνέχισε ο Χάρμπορ. Νομίζω ότι το όγδοο επεισόδιο είναι ό,τι πιο συγκινητικό έχουμε γυρίσει ποτέ».

Ο τίτλος του 8ου επεισοδίου είναι «Η Μάχη του Στάρκορτ», δηλαδή του εμπορικού κέντρου όπου αράζουν τα παιδιά. Η τρίτη σεζόν του «Stranger Things» θα είναι διαθέσιμη στο Netflix από τις 4 Ιουλίου. Δείτε παρακάτω ολόκληρη τη συζήτηση με τον Ντέιβιντ Χάρμπορ από το Comic Con.