Η Disney έδωσε στη δημοσιότητα τις αφίσες με τους χαρακτήρες του live action remake του «Βασιλιά των Λιονταριών» και το αποτέλεσμα μας έχει αφήσει πραγματικά άφωνους.

Όσο και αν φαίνεται απίστευτο, ούτε μία τρίχα από τα ζώα, ούτε ένα φτερό από τα πουλιά, δεν είναι αληθινό στην ταινία, αλλά όπως θα δείτε και ιδίοις όμμασι στη συλλογή φωτογραφιών που ακολουθεί, τα ζώα που απεικονίζονται είναι τόσο ρεαλιστικά που κάλλιστα θα μπορούσαν να αποτελούν κάποιο φωτορεπορτάζ του National Geographic. 

Ξεπερνώντας λοιπόν το πρώτο σοκ από το τόσο ρεαλιστικό αποτέλεσμα, πρέπει ακόμα να σημειωθεί ότι τα posters μας ενημερώνουν επίσης για τους ηθοποιούς που δανείζουν τις φωνές τους σε κάθε χαρακτήρα.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

50 days. #TheLionKing

A post shared by Disney’s The Lion King (@lionking) on

Συγκεκριμένα το all star cast που δανείζει τις φωνές του στους πρωταγωνιστές της ταινίας είναι οι: Τζέιμς Ερλ Τζόουνς (επιστρέφει ως Μουφάσα 25 χρόνια μετά), Ντόναλντ Γκλόβερ aka Chilidish Gambino (Σίμπα), Μπιγιόνσε (Νάλα), Τσιγουέτελ Ετζίοφορ (Σκαρ), Σεθ Ρόγκεν (Πούμπα), Μπίλι Άιχνερ (Τιμόν). 

Παράλληλα, και ο Έλτον Τζον ανέλαβε να δώσει καινούργια πνοή στα βραβευμένα με Όσκαρ τραγούδια της πρώτης ταινίας.  

Η κλασσική ταινία της Disney από το 1994, ζωντανεύει ξανά, αυτή τη φορά σε μια CGI και live action εντυπωσιακή κινηματογραφική μίξη. Ο Βασιλιάς των Λιονταριών σε σκηνοθεσία του Τζον Φαβρό, ταξιδεύει μέχρι την αφρικανική σαβάνα όπου ένας μελλοντικός βασιλιάς γεννιέται. Ο μικρός Σίμπα είναι ο διάδοχος του πατέρα του, Μουφάσα. Δεν είναι όλοι χαρούμενοι στο βασίλειο, όμως, με την έλευση του μικρού λιονταριού. Ο Σκαρ, ο αδερφός του Μουφάσα-και μέχρι πρότινος διεκδικητής του θρόνου- έχει άλλα σχέδια. Η μάχη για τον θρόνο θα ποτιστεί με προδοσία, οδηγώντας την κατάσταση σε τραγωδία, με αποτέλεσμα να εξοριστεί ο Σίμπα. Με την βοήθεια όμως των καινούργιων φίλων του, ο Σίμπα θα μεγαλώσει και θα διεκδικήσει αυτά που του ανήκουν και του στέρησαν. 

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 18 Ιουλίου.