Ο κόσμος του «Star Wars» ζωντανεύει στα 57 στρέμματα του θεματικού πάρκου «Star Wars: Galaxy's Edge» που άνοιξε τις πόρτες του χθες στο Άναχαϊμ της Καλιφόρνια, δίπλα στην Disneyland. Ένα ίδιο πάρκο θα ανοίξει και στις 29 Αυγούστου στο Disney World του Ορλάντο.

Πρόκειται για μια εμβυθιστική εμπειρία, όπου οι επισκέπτες ταξιδεύουν στον πλανήτη Batuu και γνωρίζουν έναν ολόκληρο κόσμο με τους κατοίκους του, τα μαγαζιά του και δεκάδες διαφορετικές ευκαιρίες για περιπέτεια. Ο ηθοποιός Τζον Μπογιέγκα, που υποδύεται τον Φιν στις ταινίες, ανέβασε πρόσφατα αυτή τη φωτογραφία με τους εκατοντάδες εργαζόμενους στο θεματικό πάρκο.

Οι επισκέπτες θα μπορούν να ταξιδέψουν με το θρυλικό διαστημόπλοιο Millennium Falcon (ως πιλότοι, μηχανικοί ή πυροβολητές), να κατασκευάσουν ρομπότ και φωτόσπαθα, να αντιμετωπίσουν τον Κάιλο Ρεν, να ντυθούν σαν ηθοποιοί του «Star Wars» ακόμη και να φάνε... εξωγήινα φαγητά στα εστιατόρια.

Για τις πρώτες τρεις εβδομάδες οι επισκέπτες θα μπορούν να περνάνε αυστηρά μέχρι 4 ώρες εντός του «Star Wars: Galaxy's Edge», προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός και οι μεγάλες ουρές (ναι, καλή τύχη με αυτό...). Το θεματικό πάρκο που κόστισε ένα δισεκατομμύριο δολάρια για να κατασκευαστεί, αναμένεται να βγάλει γρήγορα τα λεφτά του...

Δείτε στη συνέχεια φωτογραφίες από τις ατραξιόν του «Star Wars: Galaxy's Edge».