Μπορεί να έπεσε έξω όσον αφορά τον Λόρας Ταϊρέλ, τον χαρακτήρα που υποδύθηκε στο «Game of Thrones», αλλά όσα προέβλεψε ο ηθοποιός Φιν Τζόουνς για το φινάλε της σειράς, ήταν εντυπωσιακά εύστοχα. Και μάλιστα τα είπε πριν από 4 χρόνια, σε συνέντευξή του στο Vulture.

«Πρέπει να ξεφορτωθούν αυτόν τον θρόνο. Αυτό θέλω να δω στο τέλος της σειράς, αλλά είναι πολύ ουτοπικό. Θα δούμε», είπε ο Τζόουνς και συνέχισε: Η ελπίδα μου για το Γουέστερος είναι ότι ο Μπραν θα λιώσει τον Σιδερένιο Θρόνο και θα δώσει εξουσία στα ανεξάρτητα βασίλεια. Θα έχει ένα συμβούλιο με τη Μπριέν, τον Τύριον, ίσως και μερικούς Ταϊρέλ, γιατί είμαι προκατειλημμένος. Και θα προσπαθήσει να διατηρήσει την ειρήνη ύστερα από τον μεγάλο πόλεμο που χτύπησε το Γουέστερος και σκότωσε πολύ κόσμο».

Η ιδέα του λιωμένου θρόνου ήταν πολύ μπροστά από την εποχή της, κι ας ήταν ο δράκος της Ντενέρις εκείνος που έκανε τη δουλειά.

Και η θέση της Μπριέν (κυρίως, και λιγότερο του Τύριον) στο συμβούλιο του Μπραν ήταν επίσης μια πρόβλεψη που αποτελεί επιτυχία του Τζόουνς.

Όσον αφορά τον δικό του ρόλο, εκείνον του γοητευτικού Λόρας Ταϊρέλ, που εκείνη την περίοδο ήταν αιχμάλωτος των Σπουργιτιών (των φανατισμένων θρησκόληπτων που ήθελαν την εξουσία στο Κινγκς Λάντινγκ) δήλωσε ότι θα ήθελε να δει να του παραμορφώνουν το πρόσωπο ως τιμωρία. Βέβαια τόσο ο Ταϊρέλ όσο και τα Σπουργίτια ανατινάχτηκαν στο Σεπτ του Μπέιλορ, όπως είχε σχεδιάσει η Σέρσεϊ.