Δύσκολες στιγμές αγωνίας περνά η Αγγελική Νικολούλη τα τελευταίες ημέρες, καθώς η μητέρα της αγαπημένης δημοσιογράφου νοσηλεύεται τα τελευταία 24ωρα σε σοβαρή κατάσταση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, αιτία φέρεται ότι είναι μια λανθασμένη διάγνωση των γιατρών, με αποτέλεσμα πλέον η ασθενής να δίνει μάχη για τη ζωή της.

Να σημειώσουμε πως η μητέρα της Αγγελική Νικουλούλη ένιωσε έντονους πόνους στην κοιλιακή χώρα, με την αρχική διάγνωση των γιατρών στον Πύργο, όπου ζει μόνιμα η ηλικιωμένη γυναίκα, να κάνει λόγο για κάποιο πρόβλημα στη λειτουργία των εντέρων. Τα συμπτώματα, όμως, συνέχισαν να την ταλαιπωρούν, παρά τη φαρμακευτική αγωγή.

Ύστερα ωστόσο από επιμονή της δημοσιογράφου, η ασθενής μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείου του Ρίου, εκεί που οι γιατροί διαπίστωσαν ότι πρόκειται για σοβαρό πρόβλημα με τη χολή.

Αμέσως η μητέρα της Αγγελικής Νικολούλη μεταφέρθηκε στη Χειρουργική Κλινική του νοσοκομείου. Η ίδια δεν φεύγει στιγμή από το πλευρό της μητέρας της, παραμένοντας επί ώρες δίπλα της, ενώ είναι εξαιρετικά προβληματισμένη για την λανθασμένη αρχική διάγνωση των γιατρών που λίγο έλειψε να στοιχίσει τη ζωή στη μητέρα της.