Η πόλη-φάντασμα Πρίπιατ στην Ουκρανία, που εκκενώθηκε το απόγευμα της 27ης Απριλίου του 1986, την επομένη του ατυχήματος στο γειτονικό πυρηνικό εργοστάσιο Τσερνόμπιλ, έγινε hot spot για Instagrammers μετά από την επιτυχία της σειράς.

Μια αναζήτηση με τον όρο Pripyat θα σας βγάλει άφθονες φωτογραφίες με νεαρούς και νεαρές να βγάζουν selfies ή να ποζάρουν στο φακό φίλων για πιο... επαγγελματικά αποτελέσματα.

Ακόμη και... σέξι φωτογραφήσεις γίνονται στον τόπο της μεγάλης αυτής τραγωδίας, όπως η ακόλουθη με το μοντέλο να βγάζει μία προστατευτική στολή.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @nz.nik στις

Στο Πρίπιατ κάποτε έμεναν περίπου 50.000 άνθρωποι, κυρίως οι εργαζόμενοι στο πυρηνικό εργοστάσιο και οι οικογένειές τους.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Reuters, το τουριστικό πρακτορείο SoloEast Tours έχει καταγράψει 40% αύξηση στις κρατήσεις για επίσκεψη και ξενάγηση στην περιοχή, όπως και η εταιρεία Chernobyl Tour που μπορεί να πάει τους επισκέπτες σε όλα τα μέρη που αναφέρονται στη σειρά.

Οι εκδρομείς ξεκινούν με πούλμαν από το Κίεβο και ταξιδεύουν 120 χιλιόμετρα για να δουν το Πρίπιατ αλλά και τον αντιδραστήρα του εργοστασίου που από το 2017 είναι καλυμμένος με έναν τεράστιο μεταλλικό θόλο, ύψους 105 μέτρων.