Αν θέλετε να νιώσετε λίγο σαν τα αγαπημένα μας «Φιλαράκια» δεν έχετε παρά να πεταχτείτε μέχρι το Μάντσεστερ και να επισκεφθείτε το θεματικό καφέ που άνοιξε στην πόλη και είναι πιστή αντιγραφή του Central Perk, το στέκι της δημοφιλούς τηλεοπτικής παρέας.

Η βρετανική καφετέρια άνοιξε στο κατάστημα του Primark γιορτάζοντας με τον τρόπο αυτό, τα 25 χρόνια της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς.

Όπως μπορούμε να δούμε από τις φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στα social media, το κατάστημα έχει αντιγράψει μέχρι και την τελευταία πινελιά του τηλεοπτικού Central Perk. Οι πιστοί φαν της σειράς έχουν ήδη αναγνωρίσει τον ίδιο άνετο καναπέ, τη τζαμαρία, τον τούβλινο τοίχο, ακόμα και την κιθάρα της Φοίβη.

Στον κατάλογο του καφέ περιλαμβάνεται μια μεγάλη ποικιλία από σνακ και ποτά, όλα εμπνευσμένα από την παρέα των έξι, ενώ τα ροφήματα σερβίρονται σε υπερμεγέθη φλιτζάνια, ίδια με αυτά που έπιναν τον καφέ τους η Ρέιτσελ, ο Ρος και η υπόλοιπη παρέα. Όπως αναφέρει το Primark, η μόνη βασική λεπτομέρεια που το διαφοροποιεί από το Central Perk, είναι ότι όλα τα προϊόντα και τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί είναι φιλικά προς το περιβάλλον. 

Ήδη οι φαν της σειράς ανά τον κόσμο έχουν υποδεχθεί το βρετανικό καφέ με μεγάλο ενθουσιασμό.