Αν σας αρέσει το φαγητό, το καλό βρετανικό χιούμορ και οι απίστευτες μιμήσεις της προφοράς των Μάικλ Κέιν και Σον Κόνερι, θα την κάνετε λαχείο με τις ταινίες «The Trip».

Ξεκινώντας με ένα τουρ σε εστιατόρια της βόρειας Αγγλίας και υποδυόμενοι υπερβολικές εκδοχές του εαυτού τους, οι Βρετανοί κωμικοί Στιβ Κούγκαν και Ρομπ Μπράιντον γύρισαν το 2010 τη μίνι σειρά έξι επεισοδίων «The Trip», που προβλήθηκε ως ταινία εκτός Αγγλίας. Το πρότζεκτ άρεσε πολύ και ακολούθησαν τα «The Trip to Italy» (2014) και «The Trip to Spain» (2017), πάντα ως σειρές και ταινίες μαζί. Και, εκεί που περιμέναμε το δίδυμο να μας ξεναγήσει σε εστιατόρια π.χ της Γαλλίας, εκείνοι επέλεξαν Ελλάδα και ήδη βρίσκονται στη χώρα μας για τα γυρίσματα του «The Trip to Greece».

 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lunch with a friend to discuss The Trip To Greece.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rob Brydon (@brydon_rob) στις

Στις ταινίες «The Trip» οι δύο κωμικοί επισκέπτονται διάφορα εστιατόρια, δοκιμάζουν τοπικές σπεσιαλιτέ και κάνουν απίθανες συζητήσεις για το νόημα της ζωής (τους), που πάντα περιλαμβάνουν μιμήσεις συμπατριωτών τους. Η πιο κλασική, που δεν λείπει από καμία ταινία, είναι εκείνη του Μάικλ Κέιν:

Σε αυτό το κλιπ ξεκινούν από Τζέιμς Μποντ (Σον Κόνερι, Ρότζερ Μουρ, Πιρς Μπρόσναν) για να καταλήξουν στον Λίαμ Νίσον:

Αλλά και ο Μικ Τζάγκερ τους δεν πάει πίσω:

Η ταινία «The Trip to Greece» θα προβληθεί στη χώρα μας μέσα στο 2020.