Τα deepfake βίντεο έχουν πλάκα όταν σου δείχνουν πώς θα μπορούσε να είναι ο «Εξολοθρευτής» με τον Σταλόνε αντί για τον Σβαρτσενέγκερ, αλλά η δυνατότητά τους να «βάζουν λόγια» στο στόμα ανθρώπων και ο θεατής να μην καταλαβαίνει τη διαφορά, μοιάζει τρομαχτική. Στην ακόλουθη περίπτωση, πάντως, γίνεται με διάθεση για χιούμορ και εκδίκηση για την τελευταία σεζόν του «Game of Thrones» που απογοήτευσε πολλούς φαν.

Οι δημιουργοί του βίντεο πήραν την ομιλία του Τζον Σνόου από τη σκηνή που το Γουίντερφελ καίει τους νεκρούς του και τη μετέτρεψαν σε απολογία για την προχειρότητα και τα λάθη της όγδοης σεζόν της σειράς, με καύση του σεναρίου στο τέλος!

«Συγγνώμη που σπαταλήσαμε το χρόνο σας. Συγγνώμη που δεν μάθαμε τίποτα από το φινάλε του Lost. Έχω περισσότερες ατάκες σε αυτό το βίντεο απ' ό,τι σε ολόκληρη την όγδοη σεζόν. Όταν το ποτήρι από τα Starbucks είναι το μικρότερο λάθος που έχεις κάνει, ξέρεις ότι τα έχει σκ@τώσει. Αναλαμβάνουμε την ευθύνη. Συγγνώμη που γράψαμε τη σειρά μέσα σε έξι μέρες ή κάτι τέτοιο. Τώρα, ας κάψουμε το σενάριο της όγδοης σεζόν και ας την ξεχάσουμε για πάντα. Γ@μα την όγδοη σεζόν!».