«Ήθελα έναν καλύτερο θάνατο». Ένα μήνα μετά από το μεγάλο φινάλε του «Game of Thrones», η Λένα Χίντι μίλησε στον βρετανικό Guardian για το τέλος του χαρακτήρα της, της Σέρσεϊ Λάνιστερ.

«Προφανώς και ονειρεύεσαι τον θάνατό σου. Μπορείς να φύγεις με έναν σωρό τρόπους σε αυτή τη σειρά. Γι' αυτό και απογοητεύτηκα πολύ. Αλλά πιστεύω ότι δεν θα μπορούσαν να τους ικανοποιήσουν όλους (σ.σ. οι σεναριογράφοι Ντέιβιντ Μπένιοφ και Ντ. Μπ. Βάις). Ό,τι και να είχαν κάνει, θα υπήρχε μια μεγάλη πτώση μετά από την αναρρίχηση», είπε η Χίντι.

Να θυμίσουμε ότι η «κακιά» της σειράς, Σέρσεϊ Λάνιστερ, πέθανε μαζί με τον αδερφό της Τζέιμι στο προτελευταίο επεισόδιο της όγδοης σεζόν, όταν καταπλακώθηκε από το γκρεμισμένο Κόκκινο Φρούριο ως αποτέλεσμα του ξεσπάσματος της Ντενέρις Ταργκάριεν και του δράκου της.

Στην ίδια συνέντευξη η Χίντι αποκάλυψε ότι παραμένει σε επαφή με τους συμπρωταγωνιστές της σειράς, τους Throners όπως τους αποκαλεί, μέσω ενός μεγάλου γκρουπ στο WhatsApp όπου γίνεται χαμός: «Είναι ξεκαρδιστικό. Δεν ξέρεις ποιος είναι μεθυσμένος εκεί μέσα».