«Εσύ, εγώ, Λονδίνο». Όπως λέμε «Μποντ, Τζέιμς Μποντ». Η παραπάνω φωτογραφία τα λέει όλα. Από τις πολλές δράσεις της ιστοσελίδας Omaze που συνεργάζεται με διάσημους του θεάματος για φιλανθρωπικούς σκοπούς, αυτή είναι εξαιρετικά δύσκολο να την αγνοήσεις... Γιατί όποιος προσφέρει τον οβολό του έχει κάποιες πιθανότητες (όσα περισσότερα χρήματα, τόσες περισσότερες οι πιθανότητες) να πετάξει με έναν φίλο/η ή οποιοδήποτε πρόσωπο της επιλογής του στο Λονδίνο, να επισκεφθεί τα στούντιο όπου γυρίζεται η τελευταία ταινία Τζέιμς Μποντ (με προσωρινό τίτλο «Bond 25») και να γνωρίσει από κοντά τον Ντάνιελ Κρεγκ.

Το παραπάνω βίντεο θα πρέπει να γυρίστηκε σχετικά πρόσφατα, όσο ο 51χρονος ηθοποιός ανάρρωνε από την εγχείρηση στον αστράγαλό του, ύστερα από τραυματισμό στην Τζαμάικα. Τώρα η δράση έχει μεταφερθεί στα Pinewood Studios του Λονδίνου και ο Κρεγκ επέστρεψε μπροστά από τις κάμερες αυτή την εβδομάδα.

Μένει λοιπόν μία επίσκεψη στην ιστοσελίδα της Omaze, μία δωρεά και, με λίγη (ή μάλλον πάρα, μα πάρα πολλή) τύχη, ίσως η απάντηση στην παρακάτω ερώτηση να είναι «ναι».