Κάπως πρέπει να βρει το μεροκάματο τώρα που τελείωσε το «Game of Thrones», και ο Νικολάι Κόστερ-Βάλνταου, που στη σειρά υποδυόταν τον Τζέιμι Λάνιστερ, έχει μια καλή ιδέα εμπορικής αξιοποίησης του χρυσού χεριού που είχε ο χαρακτήρας του.

Πρόκειται για μια ιδέα δοκιμασμένη στα πλατό της σειράς, στα μεγάλα διαλείμματα ανάμεσα στις λήψεις, όταν οι ηθοποιοί πείναγαν αλλά δεν μπορούσαν να μετακινηθούν από τη θέση τους... Η Λένα Χίντι, η Σέρσεϊ της σειράς, ξέρει περί τίνος πρόκειται, γι' αυτό και το ακόλουθο Instagram post απευθύνεται σε εκείνη.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

@iamlenaheadey I finally got our ‘fruity hand of Queen’ into Production. Should be on Amazon anytime now. 😘❤️N

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikolaj Coster-Waldau (@nikolajwilliamcw) στις

Ναι, το χρυσό χέρι του Τζέιμι Λάνιστερ, που άνοιγε και έκλεινε για να μπορεί να το φοράει ο ηθοποιός, ήταν ιδανική κρυψώνα για αποξηραμένα φρούτα, όπως χουρμάδες και βερύκοκα. «Επιτέλους κατάφερα να βάλω το “φρουτένιο χέρι της Βασίλισσας” σε παραγωγή. Θα εμφανιστεί σύντομα στο Amazon», σχολιάζει ο ηθοποιός.

Φανταστείτε τι άλλες πλάκες γίνονται στο γκρουπ που διατηρούν όλοι οι ηθοποιοί του «Game of Thrones» στο WhatsApp, όπως είχε αποκαλύψει πρόσφατα η Λένα Χίντι...