Παρά τις χλιαρές κριτικές, το «Venom» έκανε την έκπληξη πέρυσι με παγκόσμιες εισπράξεις 855 εκατ. δολαρίων. Το σίκουελ θεωρούνταν σίγουρο και η παραγωγός Έιμι Πασκάλ το επιβεβαίωσε σε συνέντευξή της στο Fandango, με την επιστροφή του Τομ Χάρντι στον πρωταγωνιστικό ρόλο και ίσως μια εμφάνιση-έκπληξη.

«Μπορώ να πω ότι ο Τομ Χάρντι θα επιστρέψει, παίζοντας υπέροχα τον συγκεκριμένο χαρακτήρα όπως κανείς άλλος. Όταν σκέφτεσαι τον Venom δεν θα μπορείς να σκεφτείς κανένα άλλο πέραν του Τομ Χάρντι», δήλωσε η παραγωγός.

Η πρώτη ταινία άφησε στο τέλος της υποσχέσεις για σίκουελ με την εμφάνιση του Γούντι Χάρελσον (με μία τραγική περούκα...) στο ρόλο του Κλίτους Κάσαντι, που μεταμορφώνεται στον Carnage, έναν από τους μεγαλύτερους αντιπάλους του Venom στα κόμικς.

Υπάρχει όμως και ένας άλλος βασικός χαρακτήρας στα κόμικς του Venom, που δεν είναι άλλος από τον Spider-Man. Τα κινηματογραφικά δικαιώματα του ήρωα ανήκουν στη Sony, που όμως έκανε μια συμφωνία με τη Marvel για να μπορούμε να τον βλέπουμε (με τον Τομ Χόλαντ) μέσα από τη στολή και στο δικό της κινηματογραφικό σύμπαν. «Έχουμε μια φανταστική συνεργασία και ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί. Έχουμε πολλές ιστορίες να πούμε για τον Spider-Man, από κάθε πλευρά» είπε η Πασκάλ.

Και όταν ρωτήθηκε αν αυτό σημαίνει ότι ο Spider-Man θα εμφανιστεί σε ταινία με τον Venom, η απάντηση ήταν η εξής: «Έχουμε μεγάλα σχέδια για τον Τομ Χόλαντ να λάβει μέρος σε όλες τις ταινίες μας...».