Όπως είναι γνωστό, η παραγωγή της νέας περιπέτειας του 007 φαίνεται να μην έχει ξεκινήσει με το δεξί, με αποτέλεσμα η έξοδος της ταινίας στις αίθουσες να μετατίθεται για την επόμενη χρονιά. Έτσι, οι παραγωγοί της 25ης περιπέτειας του πιο γνωστού πράκτορα της μεγάλης οθόνης, είπαν να μας ευχαριστήσουν για την υπομονή επιτρέποντας να ρίξουμε κλεφτές ματιές στα γυρίσματα που έγιναν τον προηγούμενο καιρό στην εξωτική Τζαμάικα.

Μέσα από το μονόλεπτο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα μπορούμε να πάρουμε μια γεύση από τις πρώτες εικόνες του Bond25, το οποίο παραμένει άτιτλο. Συγκεκριμένα βλέπουμε τον Ντάνιελ Κρεγκ -στην 5η και τελευταία του αποστολή- ως Τζέιμς Μποντ, να δέχεται τις οδηγίες του σκηνοθέτη Κάρι Φουκουνάγκα, όπως επίσης και τους Τζέφρι Ράιτ (Φέλιξ) και Λασάνα Λιντς (Ναόμι).

Εκτός από τη Τζαμάικα, γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν επίσης σε Νορβηγία, ενώ αυτές τις μέρες το καστ έχει μεταφερθεί στο πλατό των Pinewood Studios στην Αγγλία. Εκεί μάλιστα βρέθηκε και ο πρίγκιπας της Ουαλίας, Κάρολος ο οποίος παρακολούθησε τα γυρίσματα και ξεναγήθηκε στα στούντιο από τον Ντάνιελ Κρεγκ.

Αν όλα πάνε καλά, (μετά τα προβλήματα στο σενάριο, την αποχώριση του πρώτου σκηνοθέτη, Ντάνι Μπόιλ και τον πρόσφατο τραυματισμό του πρωταγωνιστή στη διάρκεια των γυρισμάτων) η νέα ταινία Μποντ θα βγει στις αίθουσες στις 8 Απριλίου 2020 με τον Ντάνιελ Κρεγκ να έρχεται αντιμέτωπος με τον Ράμι Μάλεκ στο ρόλο του κακού.