Εδώ και λίγες ημέρες έχουν ξεκινήσει στην Κύπρο, στα χωριά Λύμπια και Μάμμαρι, τα γυρίσματα της ταινίας «Jiu Jitsu». Σε φωτογραφίες που κυκλοφορούν στα κυπριακά μέσα ενημέρωσης, ύστερα από ξενάγηση δημοσιογράφων που οργάνωσε ο Κυπριακός Οργανισμός Προώθησης Επενδύσεων (Invest Cyprus), βλέπουμε τον Νίκολας Κέιτζ να ακούει τις οδηγίες του σκηνοθέτη Δημήτρη Λογοθέτη, και τον ηθοποιό Φρανκ Γκρίλο (έπαιζε τον Crossbones στο «Captain America: Εμφύλιος Πόλεμος» για όσους ξέρουν από ταινίες Marvel) να ετοιμάζεται για μια μάχη σώμα με σώμα.

Άλλωστε πρόκειται για ταινία πολεμικών τεχνών, στην οποία παίζουν επίσης οι σταρ του είδους Αλέν Μουσί και Ράντι Κουτούρ (ο πρώην επαγγελματίας παλαιστής που έχουμε δει στους «Αναλώσιμους» του Σταλόνε). Αλλά υπάρχουν και στοιχεία sci-fi, καθώς ο «κακός» της υπόθεσης είναι εξωγήινος που κατέβηκε στη Γη μέσω μιας χρονοπύλης που άνοιξε ένας κομήτης (ας σταματήσουμε εδώ).

Οι φωτογραφίες που βλέπουμε είναι από τα λατομεία έξω από το χωριό Μάμμαρι, ενώ τα γυρίσματα θα συνεχιστούν και στο Κάβο Γκρέκο, στη Λεμεσό, στην Πάφο και στο Λιοπέτρι.

Πηγή: Πολίτης, Like.Com.cy