Δεν πέρασαν λίγες ώρες από τότε που το Variety έβγαλε την αποκλειστική πληροφορία ότι ο κινηματογραφικός Ant-Man Πολ Ραντ (και σύζυγος της Φοίβης στα «Φιλαράκια», μην το ξεχνάμε αυτό) θα παίξει στη νέα ταινία «Ghostbusters», και ο 50χρονος (που δείχνει το πολύ 40άρης) ηθοποιός επιβεβαίωσε την είδηση με τον πιο ωραίο τρόπο.

Ο Ραντ βγήκε στους δρόμους της Νέας Υόρκης και συγκεκριμένα στον αριθμό 14 της N Moore St. όπου βρίσκεται ο πυροσβεστικός σταθμός που αποτελούσε τη βάση των Ghostbusters στις ταινίες. Κι εκεί γύρισε ένα βίντεο με τους τουρίστες που φωτογραφίζονται μπροστά και είπε πως όταν έμαθε ότι τον κάλεσαν για να παίξει στην ταινία, «λερώθηκε» από τη χαρά του.

Δεν γνωρίζουμε πολλά για την ταινία που θα σκηνοθετήσει ο Τζέισον Ρέιτμαν, γιος του σκηνοθέτη των πρώτων ταινιών, Άιβαν Ρέιτμαν. Μόνο ότι θα αποτελεί κατά κάποιο τρόπο προέκταση των ταινιών αυτών και ότι θα περιστρέφεται γύρω από μια χωρισμένη μητέρα και τον γιο της. Για το ρόλο της μητέρας ακούγεται το όνομα της Κάρι Κουν («Fargo», «The Leftovers») και για του γιου εκείνο του Φιν Γούλφχαρντ του «Stranger Things». Η Σιγκούρνι Γουίβερ έχει αφήσει υπόνοιες ότι θα επιστρέψει ως Ντέινα Μπάρετ, ότι όλοι οι φαν περιμένουν τη συμμετοχή, με κάποιο τρόπο, των αυθεντικών Ghostbusters Μπιλ Μάρεϊ, Νταν Άκροϊντ και Έρνι Χάντσον.