Ώρες μας χωρίζουν πλέον από την πρεμιέρα του «Stranger Things 3» στο Netflix την Πέμπτη 4 Ιουλίου. Με τις κριτικές από τις ΗΠΑ να κάνουν λόγο για την καλύτερη σεζόν μέχρι τώρα, και με το Σαββατοκύριακο να πλησιάζει, οι περισσότεροι φαν θα δουν τα 8 νέα – ωριαία – επεισόδια πριν τελειώσει η εβδομάδα.

Ο σερίφης Χόπερ της σειράς, Ντέιβιντ Χάρμπορ, επιθυμεί να μοιραστεί τη σοφία του με τους επίδοξους θεατές: «Θεωρώ ότι μπορείτε να δείτε τα επεισόδια 1, 2 και 3 με χαλαρό ρυθμό. Αλλά από τη στιγμή που μπείτε στο 4, να είστε έτοιμοι για ένα πεντάωρο μπροστά στην οθόνη», λέει στο Mashable.

«Για μένα η εξέλιξη της σεζόν είναι τέτοια που, όταν αρχίσεις το επεισόδιο 4, δεν νομίζω ότι μπορείς να σταματήσεις. Και ο τρόπος που από το 4 φτάνεις μέχρι το 8 είναι τόσο υπέροχος, εγώ πραγματικά δεν μπορούσα να το κόψω. Έμεινα ξύπνιος μέχρι τις 4 το πρωί, ήταν ένας εφιάλτης» λέει ο Χάρμπορ και σίγουρα θυμίζει σε όλους μας δικές μας παρόμοιες ιστορίες με άλλες σειρές...

Επίσης θεωρεί ότι το bingewatching λειτουργεί καλύτερα για το δεύτερο μέρος της σεζόν: «Κάνει το φινάλε ακόμη πιο δυνατό. Η ιστορία παίρνει πραγματικά μπροστά, γιατί μόλις δούμε αληθινά με τι έχουμε να κάνουμε, βλέπεις όλον αυτόν το χορό και τότε το φινάλε σου δίνει σφαλιάρα στο πρόσωπο».

Εντάξει, μας έπεισε.