Όπως είναι γνωστό όλοι οι καλλιτέχνες έχουν κάποια συγκεκριμένα πρότυπα και είδωλα ή απλώς τους ανθρώπους εκείνους που τους εμπνέουν για να δημιουργήσουν το καλύτερο καλλιτέχνημα που μπορούν. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η έμπνευσή τους είναι  άνθρωποι που δεν θα συναντήσουν ποτέ ή δεν έχουν καμία επαφή. 

Ωστόσο, δεν συμβαίνει το ίδιο για τον Βραζιλιάνο καλλιτέχνη, Λούκας Εντουάρντο Νασιμέντο, γνωστό περισσότερο με το ψευδώνυμο Dragonarte ο οποίος μετράει εκατοντάδες χιλιάδες οπαδούς σε Instagram και facebook. 

Μια μέρα, ο ταλαντούχος καλλιτέχνης τράβηξε την προσοχή του εμβληματικού δημιουργού κόμικ και του «πατέρα» πολλών υπερηρώων της παιδικής μας ηλικία, Σταν Λι. Μάλιστα ο Λι μοιράστηκε έργα του Νασιμέντο 5 φορές στα δίκτυα κοινωνικών μέσων! Και αν αυτό δεν είναι αρκετό για εσάς, έργα του Βραζιλιάνου έχει ποστάρει δυο φορές στα soclial media και ο ίδιος ο Iron Man, Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ. 

Αν θέλετε να πάρετε μια γεύση από το ταλέντο του, δείτε τη συλλογή φωτογραφιών που ακολουθεί η οποία περιλαμβάνει τους αγαπημένους μας υπερήρωες στην παιδική τους εκδοχή, έτσι όπως τους φαντάστηκε ο Βραζιλιάνος δημιουργός.