Το σπίτι που ενέπνευσε την ταινία «Το Κάλεσμα» («The Conjuring») και χρησιμοποήθηκε για τα γυρίσματα του φιλμ, είναι στοιχειωμένο σύμφωνα με το ζευγάρι που το αγόρασε πρόσφατα.

Ο λόγος για το σπίτι στο Harrisville του Rhode Island στο οποίο παρατηρείται έντονη μεταφυσική δραστηριότητα σύφωνα με τα λεγόμενα των νέων ιδιοκτητών του. Συγκεκριμένα, το ζευγάρι αναφέρει ότι από τότε που μετακόμισε σε αυτό συμβαίνουν πολλά και έντονα ανεξήγητα φαινόμενα.

Ο ιδιοκτήτης του, Κόρι Χάινζεν, αναφέρει «οι πόρτες ανοίγουν μόνες τους, ακούγονται χτυπήματα στην πόρτα και βήματα. Μου είναι πολύ δύσκολο να μείνω μόνος μου εκεί. Ωστόσο δεν νιώθω ότι υπάρχει κάποιο σατανικό πνεύμα. Αυτό που μπορείς να πεις όμως είναι ότι συμβαίνουν πολλά ανεξήγητα πράγματα στο σπίτι».

Παράλληλα, η Τζένιφερ Χάινζεν δηλώνει ότι σκοπεύουν να ανοίξουν το σπίτι σε επισκέπτες: «όλο αυτό το ταξίδι είναι τρομακτικό και συνάμα συναρπαστικό. Μου αρέσει που έχουμε την ευκαιρία να μοιραστούμε αυτή την εμπειρία και με άλλους».

Θυμίζουμε ότι η ταινία του 2013 βασίστηκε σε μια πραγματική ιστορία που έζησε η οικογένεια Περόν στο συγκεκριμένο σπίτι στο Harrisville τη δεκαετία του 70. Ο θρύλος ήθελε μια μάγισσα να έχει καταραστεί το σπίτι το 1863 και από τότε πολλά μεταφυσικά πράγματα ξεκίνησαν να συμβαίνουν σε αυτό.

Παράλληλα, η Universal ετοιμάζει την τρίτη ταινία του επιτυχημένου franchise «To Κάλεσμα» η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει στα σινεμά το Σεπτέμβριο του 2020.