«Τα σχόλια και η κάθε είδους αντίδραση – συμμετοχή στις συζητήσεις του διαδικτύου είναι μια μορφή ελευθερίας λόγου που δικαιούμαστε όλοι. Μόνο που δεν μπορεί να λειτουργήσει ασύδοτα ή με τη λογική του κουκουλοφόρου καταδότη, που κρυμμένος πίσω από την «κουκούλα» ψευδώνυμων του τύπου (…), σχολιάζει ανώνυμα πετώντας τη λάσπη του σε σχόλια που ανεβάζουμε όλοι εμείς, οι υπόλοιποι επωνύμως και με το θάρρος της γνώμης μας. Σχολιάστε, διατυπώστε τη διαφωνία σας, βρίστε ελεύθερα, αλλά όχι σαν κότες… ανώνυμα!», έγραψε στο Instagram, ο γνωστός σεφ, Έκτορας Μποτρίνι.

Δείτε τη ανάρτηση του Έκτορα Μποτρίνι:

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Τα σχόλια και η κάθε είδους αντίδραση - συμμετοχή στις συζητήσεις του διαδικτύου είναι μια μορφή ελευθερίας λόγου που δικαιούμαστε όλοι. Μόνο που δεν μπορεί να λειτουργήσει ασύδοτα ή με τη λογική του κουκουλοφόρου καταδότη, που κρυμμένος πίσω από την «κουκούλα» ψευδώνυμων του τύπου marios87 ή lullukini13, σχολιάζει ανώνυμα πετώντας τη λάσπη του σε σχόλια που ανεβάζουμε όλοι εμείς, οι υπόλοιποι επωνύμως και με το θάρρος της γνώμης μας. Σχολιάστε, διατυπώστε τη διαφωνία σας, βρίστε ελεύθερα, αλλά όχι σαν κότες...ανώνυμα!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ettore Botrini (@ektorasbotrini.official) στις

Το μήνυμα του αγαπημένου σεφ θέλησε να σχολιάσει ο pastry chef, Διονύσης Αλέρτας:

«Ξέρεις υπάρχει το μαγικό κουμπάκι του Unfollow που όποιος δεν γουστάρει αυτά που γράφουμε να το πατάει αλλά γουστάρει πίσω από ένα μάτσο πλήκτρα να νιώθει ότι υπάρχει κ αυτός σχολιάζοντας τα πάντα κακόβουλα κ κακοπροαίρετα κ φυσικά ΑΝΏΝΥΜΑ», έγραψε ο αγαπημένος σεφ ζαχαροπλαστικής, Διονύσης Αλέρτας.

Δείτε τη συλλογή με τις φωτογραφίες: