Όταν θα δείτε το παρακάτω τρέιλερ, θα θέλετε κι εσείς να ήσασταν γείτονας του Τομ Χανκς.

Ο λόγος για το πρώτο τρέιλερ του βιογραφικού δράματος «A Beautiful Day in the Neighborhood» με τον Τομ Χανκς να υποδύεται τον διάσημο παρουσιαστή Φρεντ Ρότζερς γνωστό ως «Mr. Rogers».

H επερχόμενη ταινία της Sony Pictures εστιάζει στην αληθινή φιλία που δημιουργήθηκε ανάμεσα στον Φρεντ Ρότζερς, οικοδεσπότη της δημοφιλούς αμερικανικής παιδικής εκπομπής «Mr. Rogers' Neighborhood», και τον βραβευμένο ρεπόρτερ Τομ Τζάνοντ (Μάθιου Ρις), ο οποίος θα επιχειρήσει να φτιάξει το πορτρέτο της ξεχωριστής αυτής φιγούρας της μικρή οθόνης.  

«Μερικές φορές χρειάζεται να ζητάμε τη βοήθεια των άλλων ανθρώπων. Δεν τρέχει κάτι. Πιστεύω ότι το καλύτερο πράγμα που μπορούμε να κάνουμε είναι να αφήσουμε τους ανθρώπους να μάθουν ότι ο καθένας από αυτούς είναι πολύτιμος», λέει σε μια σκηνή ο ρόλος του Χανκς.

Το φιλμ εξερευνά όχι μόνο όσα έμαθε ο Mr. Rogers στον δημοσιογράφο αλλά και όσα έμαθε στον κόσμο για την κατανόηση, την ευγένεια, την αξιοπρέπεια. Όπως λέει και ο Mr. Rogers «Φτάνει μόνο ένας άνθρωπος για να εμπνεύσει έναν κόσμο καλοσύνης».

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις αμερικανικές αίθουσες στις 22 Νοεμβρίου.