Ολοκαίνουριο τρέιλερ κυκλοφόρησε η Paramount Pictures για το επερχόμενο sci-fi θρίλερ «Gemini Man» σε σκηνοθεσία Ανγκ Λι.

Στη νέα ταινία δράσης, ο Γουίλ Σμιθ στον πρωταγωνιστικό ρόλο τα βάζει με τον εαυτό του. Η ιστορία υπήρχε στο μυαλό του σκηνοθέτη εδώ και 20-25 χρόνια, ωστόσο η τεχνολογία δεν του είχε επιτρέψει να υλοποιήσει το πρότζεκτ... μέχρι σήμερα βέβαια.

Ο Γουίλ Σμιθ μιλώντας για το διπλό ρόλο του και όλα τα ψηφιακά εφέ που μας υπόσχεται ό,τι παρόμοια δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ πριν αναφέρει «το επίπεδο της δουλειάς που έγινε είναι τόσο μπροστά που θα είναι δύσκολο να το καταλάβει το κοινό. Τα ειδικά εφέ μάλιστα έκαναν την εμπειρία λίγο τρομακτική». Και συγκεκριμένα, όταν ο Σμιθ τελείωσε το γύρισμα με τον μεγαλύτερο εαυτό του Χένρι, για να πιάσει τον νεότερο «Τζούνιορ».

Η ιστορία λοιπόν ακολουθεί τον Χένρι Μπρόγκεν, έναν επαγγελματία δολοφόνο ο οποίος θέλει να αποσυρθεί από την ενεργό δράση αφού θεωρεί ότι του είναι αρκετά τα τόσα χρόνια που πέρασε σε αυτή τη δουλειά. Ωστόσο, ανακαλύπτει το τρομερό γεγονός ότι υπάρχει ένας νεότερος -κατά 25 χρόνια- κλώνος του ο οποίος είναι σε θέση να προβλέψει κάθε του βήμα από εδώ και μπρος συνιστώντας έναν τεράστιο κίνδυνο.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις αμερικανικές αίθουσες στις 11 Οκτωβρίου.