Δυσάρεστα τα νέα για τους φίλους της Μέσης Γης που πίστευαν ότι θα έβλεπαν τον Ορλάντο Μπλουμ να επιστρέφει ως Λέγκολας στην επερχόμενη σειρά «Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών».

Ο ηθοποιός απάντησε σε σχετική ερώτηση ξεκαθαρίζοντας ότι είναι πολύ μεγάλος πλέον για το ρόλο του ατρόμητου ξωτικού που όλοι αγαπήσαμε.

«Δεν έχω κάνει καμία συζήτηση για το πρότζεκτ» δηλώνει ο Μπλουμ και προσθέτει «Θυμάμαι όταν ήμουν στο σετ με τον Πίτερ Τζάκσον πριν 20 χρόνια. Δεν θα ήταν αστείο το ρεμέικ του Άρχοντα; Τότε νομίζαμε ότι κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ ξανά!» θυμάται και γελάει προσθέτοντας «Τώρα είμαι εδώ να δουλεύω για την Amazon και το κάνουν ξανά. Κοιτάξτε δεν γνωρίζω πώς θα το προσεγγίσουν. Δεν έχω συζητήσει με κανέναν. Θα μου άρεσε να σκέφτομαι τον εαυτό μου ότι δεν έχει ηλικία αλλά δεν είναι έτσι τα πράγματα! Δεν ξέρω αν και πώς θα ταίριαζα πλέον σε αυτό τον κόσμο. Ο Λέγκολας είναι ένα αγόρι γύρω στα 19».

Μπορεί το καστ των ηθοποιών του τηλεοπτικού «Άρχοντα» να παραμένει ακόμα ένα μυστήριο, ωστόσο η Amazon μόλις ανακοίνωσε την ομάδα που θα βρίσκεται πίσω από τις κάμερες. Σύμφωνα με αυτή, εκτελεστικοί παραγωγοί αναλαμβάνουν οι: Lindsey Weber (10 Cloverfield Lane), Bruce Richmond (Game of Thrones), Gene Kelly (Boardwalk Empire) και Sharon Tal Yguado. Επίσης οι Gennifer Hutchison (Breaking Bad), Jason Cahill (The Sopranos) και Justin Doble (Stranger Things) που θα συνυπογράψουν και το σενάριο.