Το λαμπερό καστ, ο ντόρος που έχει δημιουργηθεί και οι θετικές κριτικές έφεραν το πολυπόθητο αποτέλεσμα για τον Κουέντιν Ταραντίνο ο οποίος σημείωσε το καλύτερο άνοιγμα της καριέρας τους με την πρόσφατη ταινία του «Κάποτε… στο Χόλιγουντ» («Once Upon A Time In Hollywood»).

Κατά το πρώτο τριήμερο προβολής της η ταινία πέτυχε έσοδα 40.4 εκατ. δολαρίων στο αμερικανικό box office. Για την ιστορία το φιλμ προβλήθηκε σε 3.659 κινηματογράφους των ΗΠΑ. Παράλληλα κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας την Παρασκευή τα έσοδα της ταινίας ανήλθαν σε 16.8 εκατ. δολάρια, αριθμός ρεκόρ για προβολή ταινίας του σκηνοθέτη σε μια μόνο ημέρα.

Σημειώνεται ότι οι εκτιμήσεις της Sony για το άνοιγμα της ταινίας στη μέση του καλοκαιριού κυμαίνονταν στα 30 εκατ. δολάρια. Το «Κάποτε… στο Χόλιγουντ» είναι μια από τις πιο ακριβές ταινίες που έχει κάνει ο Ταραντίνο με budget που αγγίζει τα 90 εκατ. δολάρια.

Ωστόσο, ο Ταραντίνο βρίσκεται δεύτερος στο αμερικανικό box office, καθώς την κορυφή συνεχίζει να απολαμβάνει το «Βασιλιάς των Λιονταριών» συγκεντρώνοντας επιπλέον 75.5 εκατ. δολάρια αυτό το τριήμερο στην Αμερική. 

Το «Κάποτε… στο Χόλιγουντ» θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα στις 22 Αυγούστου.