Σε ένα ολιγόλεπτο ασπρόμαυρο βίντεο βλέπουμε τον Χάρισον Φορντ και τον Μαρκ Χάμιλ να διαβάζουν μερικές γραμμές από το σενάριο του πρώτου «Star Wars: A New Hope» του 1977, σκηνή που ποτέ δεν μπήκε όμως στην ταινία που κυκλοφόρησε.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι εκείνη τη στιγμή ο Φορντ δεν υπήρχε ούτε κατά διάνοια στο μυαλό του Τζορτζ Λούκας για το ρόλο του Χαν Σόλο. 

Το βίντεο έφερε ξανά στην επιφάνεια ο δημοσιογράφος Καρλ Κιντανίλια κάνοντας ένα retweet στο οποίο ο Χάμιλ έσπευσε (επίσης μέσω Twitter) να αναφέρει: «το δοκιμαστικό με τον Χάρισον την πρώτη μέρα που τον συνάντησα. Κανείς από τους δυο μας δεν είχε διαβάσει το σενάριο της ταινίας, μόνο αυτή τη σκηνή. Ρώτησα τον Τζορτζ τί είδους ταινία θα έφτιαχνε και μου απάντησε "απλά ας το κάνουμε, θα μιλήσουμε για αυτά αργότερα". Ποτέ δεν μιλήσαμε για αυτά αργότερα. Απλά το κάναμε».

Χάμιλ και Φορντ συμμετείχαν μαζί σε τέσσερις ταινίες «Star Wars», ωστόσο από το 1983 στο «Return of the Jedi» δεν μοιράστηκαν άλλη σκηνή ξανά. Η τελευταία συμμετοχή του Φορντ σε ταινία «Star Wars» ήταν το 2015 στο «The Force Awakens», ενώ ο Χάμιλ θα παίξει και στο επερχόμενο «The Rise of the Skywalker» που θα κυκλοφορήσει στις 20 Δεκεμβρίου.

Μπορεί στην οθόνη να μην τους βλέπουμε συχνά μαζί, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας όμως Φορντ και Χάμιλ είναι φίλοι και τα λένε συχνά.