Μια αμερικανική αλυσίδα σινεμά ανακοίνωσε ότι ορισμένες από τις σκοτεινές αίθουσές της θα προβάλουν το δεύτερο μέρος του «It» μόνο σε... κλόουν!

Αυτό σημαίνει ότι το κοινό που θα επιλέξει τα συγκεκριμένα σινεμά για να δει το πολυαναμενόμενο «It: Chapter 2» θα πρέπει να είναι ντυμένο με στολή κλόουν ή έστω με μια περούκα και μακιγιάζ κλόουν.

Η έμπνευση αυτή ανήκει στην εταιρεία Alamo Drafthouse του Τέξας. Σημειώνεται ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η εταιρεία επιχειρεί θεματικές προβολές. Το ίδιο είχε κάνει και όταν κυκλοφόρησε η πρώτη ταινία «It», όπως και η ταινία «Wonder Woman».

Η Alamo Drafthouse έχει ήδη ανακοινώσει τις πόλεις και τους 17 κινηματογράφους που θα συμμετέχουν στις ειδικές αυτές προβολές. Όσοι βρεθείτε στις ΗΠΑ και θέλετε να μπείτε για τα καλά στο πνεύμα του σίκουελ του «It», βάλτε την αποκριάτικη στολή σας κλόουν και απολαύστε υπεύθυνα.

Θυμίζουμε ότι το «It: Chapter 2» έχει συνολική διάρκεια 2 ώρες και 45 λεπτά. Η ταινία θα προβάλλεται στους ελληνικούς κινηματογράφους από τις 5 Σεπτεμβρίου και στην Αμερική στις 6 του ίδιου μήνα.