«Κάτι ακόμη. Ο Μάνσον είναι κοντός. Πάρα πολύ κοντός. Μην κοιτάζεις επίμονα». Η ώρα που οι φαν της σειράς «Mindhunter» του Netflix θα συναντήσουν έναν από τους διασημότερους σίριαλ κίλερ όλων των εποχών: τον Τσαρλς Μάνσον, που πριν από 50 χρόνια οργάνωσε τη δολοφονία της ηθοποιού Σάρον Τέιτ και ακόμη τεσσάρων ανθρώπων (9 Αυγούστου 1969).

Στη δεύτερη σεζόν του «Mindhunter», της φοβερής αστυνομικής σειράς του Ντέιβιντ Φίντσερ για το Netflix, ο Μάνσον είναι το κερασάκι στην τούρτα και εμφανίζεται ως γκεστ σταρ, καθώς οι φόνοι που θα βρεθούν στο επίκεντρο της σειράς είναι άλλοι. Πρόκειται για τους διαβόητους φόνους στην Ατλάντα που μεταξύ 1979 και 1981 στέρησαν τη ζωή από τουλάχιστον 28 παιδιά Αφροαμερικανών.

Το παραπάνω τρέιλερ σταματάει λίγο πριν εμφανιστεί μπροστά μας ο Μάνσον, ο οποίος φέτος «πρωταγωνιστεί» και στο «Κάποτε... στο Χόλιγουντ» του Κουέντιν Ταραντίνο. Μάλιστα, τόσο στην ταινία όσο και στο «Mindhunter», τον υποδύεται ο ίδιος ηθοποιός: ο Ντέιμον Χέριμαν θα είναι ο νεαρός Μάνσον του Ταραντίνο και ο μεγαλύτερος του Φίντσερ. Δείτε τον στις παρακάτω φωτογραφίες.


Ο Ντέιμον Χέριμαν στο «Κάποτε... στο Χόλιγουντ» (αριστερά) και στο νέο «Mindhunter»

Η δεύτερη σεζόν του «Mindhunter» θα είναι διαθέσιμη στο Netflix από τις 16 Αυγούστου. Ενώ μία εβδομάδα μετά, στις 22 Αυγούστου, θα δούμε και το «Κάποτε... στο Χόλιγουντ» στις ελληνικές αίθουσες.